Busvervoer

Zie je onze bus soms rijden?

 

Onze school biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van onze schoolbus en dit indien u verder woont dan 2,5 km van onze school. Indien u hierin interesse heeft, kan u contact op nemen met de school voor verdere afspraken.

Ophalen en afzetten

De kinderen worden met de schoolbus aan huis opgehaald en afgezet. Wanneer de veiligheid dit niet toelaat, worden er afspraken gemaakt met de ouders. De leerlingen staan ’s morgens tijdig klaar op de afgesproken plaats onder begeleiding van een volwassene en ze worden ’s avonds op het meegedeelde uur door een volwassene of zijn vervanger afgehaald op de stopplaats. 

De kostprijs van het vervoer is opgelegd door het departement Onderwijs. Je kan de prijzen bekomen aan het secretariaat van de Zonnewijzer. De ouders dienen stipt de facturen te betalen. Bij wanbetaling is er geen vervoer meer mogelijk.  

Onze bus is elke dag in goede handen bij onze buschauffeur, Mr. Dirk, en onze busbegeleidster, Mevr. Greet.

 

mevrouw_greet_busbegeleidster

 

Belangrijke afspraken:
Leerlingen die met de bus komen dienen steeds op tijd klaar te staan. Indien uw kind niet opgehaald moet worden, neem dan contact op met onze busbegeleidster Mevr. Greet via volgend nummer: 0498/42.33.46

Tijdens de eerste week van het nieuwe schooljaar ontvangt uw kind een busreglement. Wij vragen u om dit grondig door te nemen. Uw kind kan enkel gebruikmaken van ons schoolvervoer als u als ouder instemt met ons busreglement.